Het G-team van SVZW begon aan de voorbereiding voor thuiswedstrijd  tegen NEO Borne G2. SVZW G1 is om 10:30 uur begonnen aan de wedstrijd, in de eerste 5 minuten verliep die stroef. SVZW G1 pakte de organisatie tussen keeper en middenveld heel goed aan en ze gaven NEO G2 amper de ruimte om te voetballen. Toch kwam NEO G2 op voorsprong 0-1, maar SVZW G1 gaf de hoop niet op en nog geen 10 minuten later werd het 1-1 door een doordachte counter aanval.

En SVZW G1 kwam zelfs nog op voorsprong voor de rust 2-1 .Hiermee ruste beiden teams, na rust voetbalden NEO G2 en SVZW G1 vrolijk verder en hiermee luide de 3-1 zich ook aan en deze viel uit een mooie aanval van SVZW G1. Het publiek werd aangenaam vermaakt ook door het mooie weer en de velen kansen van SVZW G1, zowel in de 1ste helft als 2e helft. Na nog geen 10 minuten verder viel ook nog de 4-1 uit een verdedigingsaanval na de zijkant voorgegeven en deze erin te schieten.

Toch viel er 1 speler uit waardoor SVZW G1 met 7 man verder moest. Het was ploeteren en SVZW G1 bleef de organisatie opzoeken, Toch scoorde NEO G2 nog en werd het 4-2, hierna vindt de scheidsrechter het ook wel welletjes en floot ook daarmee af. Een gigantische ontlading bij de spelers van SVZW G1, na 1 jaar tijd in de 1ste klasse, met 1 overwinning en de nederlaag van vorige week won SVZW G1 weer eens in de 2e klasse van NEO G2 Borne.

Bart Westera