De uitwedstrijd tegen dos/deto g1 bij deto begon tegen 9:45, Svzw g1 begon meteen vanaf begin af aan sterk aan de wedstrijd en kwam combinerend ook terecht op 0-1, na de 0-1 zakte Svzw g1 wat in en na een beetje geklungel kwam de 1-1 tot stand, totaal onnodig weggegeven!

Na de 1-1 speelde Svzw g1 gewoon weer lekker door en kwam Svzw g1 in de 1ste helft ook nog op een 1-2 voorsprong uit een vrije trap! Niet veel later voor rust kwam de 2-2 ook nog totaal onnodig tot stand. Daarmee rusten beiden ploegen ook!

Na de rust speelden beiden ploegen hiermee verder, maar na rust, door een gecoachte leider met de eventuele aanwijzingen speelde Svzw g1 in de 2e helft verder op dezelfde weg als de 1ste helft. Op zoek naar de 1-3 en uit een combinerend aanval viel de 1-3 daardoor ook, Svzw g1 kwam ook nog op de 2-4 voorsprong. Maar helaas dachten ze dat ze er al waren, dos /deto g1 geloofden in een resultaat wanneer ze knokkend terug kwamen tot 3-4 in de 2e helft, Svzw g1 wankeld en begon slordig te worden! Maar had de scheid aan hun kant die gelukkig affloot, waarbij dos/deto g1 kans op kans creëerde! Maar helaas te laat waren daarmee, Svzw g1 kan met een grote opluchting richting Wierden gaan en de 3 punten meenemen!

Bart Westra