Onder leiding van de scheidsrechter Eric Braamhaar! Speelde Svzw g1 om 10:30 thuis tegen oranje nassau g2! De wedstrijd begon stroef, Svzw g1 probeerde aan te vallen via de flanken en gebruik te maken van het middenstuk, daar waar Oranje Nassau g2 via de counter probeerde aan te vallen! Kwam Svzw g1 in het 16 meter gebied een reflex van Oranje Nassau g2 speler die de bal tegen zijn hand aan kreeg en wegsloeg, kreeg Svzw g1 een penalty, na het fluitsignaal van Eric braamhaar werd het 1-0 penalty benut!
Toch probeerde Oranje Nassau g2 via de counter ten aanval te gaan en zijn mensen via de flanken niet altijd, maar toch bereikt! Maar ging er soms van beiden kanten toch soms wel wat mis! De 2-0 was nog na geen 10 minuten op het scorebord na een bal vanuit de verdediging naar het middenveld, uitgespeeld via de aanvallers kon het niet uitblijven! Na het fluitsignaal van Eric Braamhaar ging Oranje Nassau g2 steeds verder ten aanval en kreeg het na het harde werken zijn beloning via onoplettendheid werd het 2-1! Met soms wat overtredingen en hardheid was het voor de neutrale toeschouwer een genot om naar deze wedstrijd te kijken! Svzw g1 bleef strijden en kreeg de 3-1 op zijn bord, soms door te gemakzucht denken, was door het mentale instelling van blijven gaan en knokken! het resultaat naar de 4-1 ook meteen de ruststand! Na de 4-1 was het gelijk ook rust!

Na de thee, en inclusief Eric Braamhaar gingen Oranje Nassau g2 als Svzw g1 de 2e helft dezelfde weg door en gaf Svzw g1 toch wat extra gas erbij en kwam via het middenveld 5 minuten na tijd richting de aanvallers de 5-1 binnen! Na de 5-1 werd men feller en feller, oranje nassau g2 bleef het proberen zen deed wat het kon, helaas zonder verdere resultaten en toen de 6-1 viel waren ze gebroken, en kon Svzw g1 vrijuit voetballen, schouderduwtjes, paar trappen, en lichamelijke overtredingen zorgde ervoor dat beiden ploegen er een mooie voetbalshow van maakten, in minuut 50 toen Oranje Nassau g2 via de flanken probeerde de keeper van Svzw g1 te passeren kwam Svzw g1 via de verdediging met een cross passes naar de aanval de 7-1 binnen geschoten, na deze goal kreeg Oranje Nassau g2 uit respect 2 man erbij in het veld en was het 8 tegen 10 voetballen, maar Svzw g1 maakte de kop niet gek en bleef rustig eronder en maakte aan het einde ook nog de 8-1! Daarmee was het ook einde wedstrijd!
Na het laatste fluitsignaal, ging Svzw g1 als Oranje Nassau g2 uit respect nog even met Eric Braamhaar op de foto!

Bart Westra