Svzw g1 is om 9:45 zijn wedstrijd begonnen in Hengelo tegen Achilles g1! De wedstrijd begon stroef Svzw g1 was vaak zoekende om de ruimtes te kunnen viden, daar waar Achilles g1 zich als een verdedigend blok van 5 a  6 man probeerden te counteren. Wel kwam Svzw g1 voor met 0-1.
Hierna prepareerde Achilles g1 zich hiervan en zocht het zijn kansen om de 1-1 te maken en kregen ze loon na werken! Nog geen 3 minuten later, daar waar Svzw g1 probeerde te voetballen, kreeg uit een counter Achilles g1 de 2-1 op zijn schoenen binnen getikt.
Svzw g1 probeerde maar wat, maar wist het even niet meer waar het moest zoeken, Achilles g1 profiteerde van de situatie en kreeg uit een corner de 3-1 op het hoofd gekregen, daarmee rusten beiden ploegen ook mee!

Na rust probeerde Svzw g1 voetballend uit de startblokken te komen, helaas zonder resultaat, Achilles g1 wachtte rustig af en kon gerust opbouwen gingen vaak met 4 man van achteruit opbouwen en mocht het zelfs zover komen dat de 4-1 vanuit een corner kreeg, slecht uitverdedigd. Svzw g1 probeerde maar wat, maar gaf niet op, vaak slordig balverlies, vanuit Svzw g1 kant en de nieuwelingen deden wat ze konden. Maar het mocht niet baten, want zelfs de 5-1 kreeg Achilles g1 cadeau na een harde uithaal waar nog geen 3 minuten later ook de 6-1 viel! De meesten van Svzw g1 hadden zich er al bij neergelegd, wisten het even niet meer waar ze het moesten zoeken, renden achter de bal aan en waren er ingestoken.
Achilles g1 kon rustig de bal rondspelen en Svzw g1 wist het even niet meer maar kreeg toch nog de 6-2 binnen te werken na een uithaal, de meeste Svzw g1 spelers zijn ook net nieuw en spelen voor de 1ste keer een competitieduel dus die moeten nog even wennen aan de nieuwe situaties, maar na het laatste fluitsignaal was het over en uit! Svzw g1 zal zijn eerherstel zaterdagochtend op 1 februari zien te herstellen in een thuisduel tegen de esch g2!

Bart Westra