KLIK HIER VOOR EEN FOTOVERSLAG

De wedstrijd tegen Rigtersbleek G5 begon om 10:30 na een teamfoto en een cadeau van SVZW G1 aan scheidsrechter Jan Bosch vanwege de de week van de scheidsrechters!

Het begin van de eerste 5 minuten begon stroef en Rigtersbleek G5 scoorde binnen 3 minuten al de 0-1 binnen! Na de doelpunt probeerde SVZW G1 met druk te voetballen. Het ging op en neer, SVZW G1 kreeg tal van kansen. Helaas zonder resultaat. Totdat 1 moment van goed uitspelen op het eind van de 1ste helft de 1-1 binnenviel! En daarmee rusten beiden teams!

Na rust gingen Rigtersbleek G5 als SVZW G1 met dezelfde intenties verder! Het spel golfde net als in de 1ste helft op en neer onder toezicht van het publiek! Kans na kans ging helaas of op de paal of over helaas tevergeefs! Uiteindelijk probeerde SVZW G1 er alles aan te doen om de 2-1 te forceren. Maar het wilde niet lukken. *off day* na het laatste fluitsignaal had Rigtersbleek G5 er vrede mee! Al had SVZW G1 graag meer gezien! Hierna werd SVZW G1 verrast door een leuk cadeautje van schildersbedrijf Borgreve.  SVZW G1 dankt nogmaals schildersbedrijf Borgreve voor het cadeautje en daarmee zetten we ze graag even in het zonnetje!