De prominentenwedstrijd van RTV-Oost All-Stars tegen SVZW G1 is verzet naar 3 juni maandagavond op het hoofdveld van SVZW!
Wij hopen hiermee jullie/u voldoende geïnformeerd hebben!
Aanvang blijft hetzelfde, 19:00 uur op het hoofdveld!
M.V.G de gehele staf en  selectie van SVZW G1!
SVZW G1 heeft vanaf vorig jaar midden september de 1ste thuiswedstrijd gehad in de competitie!met 4 nieuwe versterkingen: Dewi Landeweerd, Robin Vos, Mickey en Pepijn Busser, totaal een elftal van 14 spelers/sters! We begonnen heel goed in de competitie en hebben de 1ste wedstrijd ook gedomineerd tegen Wijhe G1 met 5-2 winst daarna Rigtersbleek G1 thuis helaas verloren met 1-11!
In de competitie was het een op en neer wedstrijden de ene keer won je overtuigend, de andere keer ben je onmachtig! En de andere keer komt je ook goed weg met alle geluk! Gaandeweg speelde deze ploeg om de bovenste plekken mee en heeft met het uitzicht gehad op het kampioenschap, die op de laatste speeldag pas werd beslist!
Helaas was er 1 sterker! Maar SVZW G1 heeft tegen de nummer 3 De Esch G2 zijn plicht gedaan en in Oldenzaal met 0-3 gewonnen en moest helaas genoegen nemen met de 2e plek!
Buiten dat werd SVZW G1 gevraagd om een prominentenwedstrijd te spelen op 3 juni om 19:00 uur. Wij worden dan gevolgd door RTV-Oost .Dus SVZW G1 zal ook op televisie komen! tegen RTV Oost sterren onder leiding van scheidsrechter Eric braamhaar!!

Wij hopen dat jullie van ons genoten hebben hopen op versterking aankomend seizoen en zullen het seizoen ook leuk afsluiten op 21 mei ik hoop dat jullie allemaal komen kijken!

Bart Westra namens het hele G-Team