Svzw g1 speelt 7 maart tegen een nieuwe tegenstander in hun competitie, dichtbij het trainingscomplex van FC Twente! Eenmaal aangekomen bij Barbaros, inclusief met 9 a 10 spelers! wat eveneens een hele kleine club is! Met hooguit 2 velden totaal speelde Svzw g1 met 11 man en helaas 5 a 6 geblesseerden!
Om 11:15 begon de wedstrijd stroef aan Svzw g1 kant, waarschijnlijk vanwege de spanning hoe de tegenstander zou voetballen! Het eerste kwartier was voor Svzw g1 daar waar Barbaros g1 de kansen aan Svzw g1 overliet, maar helaas niet resulteerden in doelpunten, kwam de 0-1 toch op het scorebord! Overtredingen werden er keer op keer gemaakt, met name door Barbaros g1 inclusief slidings, wat overbodig is en volgens de regels niet mag, maar toch toegelaten werd door de scheidsrechter! Helaas Ging aan de andere kant de bal op de stip vanaf 16 meter, waar de scheidsrechter hem op een 5 meter de bal neerzette! Barbaros g1 profiteerde ervan en het was 1-1. Door de grote ruimtes waar Svzw g1 het spel wou gaan maken, werd Barbaros g1 geheid moe, en was het met 1-1 ook de ruststand!

Na de rust gingen Svzw g1 als Barbaros g1 verder! Maar was het Barbaros g1 dat de 2-1 binnenschoot, eveneens kregen ze ook de hulp van de scheidsrechter mee, waar Svzw g1 het moest hebben van elkaar en de scheidsrechter! Ook in de 2e helft maakte de scheidsrechter fouten, waar Barbaros g1 van profiteerde, en de 3-1 viel zelfs. Hierop na was Svzw g1 de weg kwijtgeraakt, Barbaros g1 kreeg her en der een paar kansjes! ruimtes werden te groot en het zelfvertrouwen was plots ineens weg, waardoor Barbaros g1 aan het eind van de wedstrijd ook nog de 4-1 maakte! Svzw g1 probeerde het wel maar was helaas uit de wedstrijd gevoetbald! Hierop na was de wedstrijd afgelopen, en  kon Svzw g1 beschamend en schaamteloos de kleedkamer opzoeken, ze hebben onnodig de punten in Hengelo laten liggen! En Barbaros g1 heeft daardoor de 3 punten weten te behouden in Hengelo!

Bart Westera