Svzw g1 heeft zijn wedstrijd begonnen om exacte tijdstip 10:30! Svzw g1 speelde die dag met 14 speel/sters tegen directe concurrent de esch g2!
Svzw g1 begon de wedstrijd goed tegen de esch g2!met een invalscheids! De 1ste scheids had waarschijlijk nog iets anders! Dus met een invalscheids begon Svzw g1 aan de wedstrijd tegen de esch g2. Kreeg kansen, eveneens dat de esch g2 ook kansen kreeg in de counters! Maar waren net zo gewild om op te bouwen in de 16 meter gebied. De eerste kans was voor Svzw g1 met een bal over het doel!maar toch kreeg Svzw g1 loon na werken! De 1-0 werd binnengeschoten vanuit een afstandschot, laag hard en raak! Helaas bleef de 1-0 niet al te lang hangen! Via een corner kreeg de esch g2 via een communicatiefout van Svzw g1 door een kopbal de 1-1 binnen! Het was een duel met bloed, zweet, en tranen, wedstrijd! Maar toch kreeg Svzw g1 via een opbouw, en goed combinerend via een hakje de 2-1 binnen, de esch g2 probeerde wat het kon. Maar zat het hen niet mee! de invalscheids verruilde voor de scheids die deze wedstrijd zou gaan fluiten en net als de invalscheids alles in goede banen leidt! Toch werd het voor rust nog 3-1 na een combinatiespel, waar de linies met elke seconde heen en weer gingen! Afspraken werden nagekomen na donderdagavond! de nieuwe spelers kregen vol vertrouwen, in wedstrijdopbouw, en ziet ze met de minuten groeien! En Svzw g1 profiteerde ervan!

Want na rust wilde Svzw g1 meer! Daar waar de esch de aansluitingstreffer probeerde te vinden, was het Svzw g1 die toch de 4-1 binnenkreeg, de bal snel rondgespeeld! Snel via het middenveld de aanvallers bereiken en met een 2e hakbal ging de bal het netje in! Toch kwam de esch g2 nog terug op 4-2 via een corner ook exact hetzelfde beeld via het hoofd! hierop na bleef Svzw g1 toch kans op kans houden en was het met name in de 2e helft de betere ploeg, waar het in de 1ste helft meerderen deel gelijkwaardig in op aan kwamen! De 5-2 was het laatste doelpunt, uit veel geluk kreeg de aanvaller van Svzw g1 de bal voorbij de keeper van Svzw g1 achter in het netje! Na 60 minuten en 15 minuten rust floot de scheidsrechter af!
Met deze overwinning heeft Svzw g1 de 3e plek in handen met 3 punten verschil op de nummer 4 en 5 die nog 1 extra wedstrijd tegoed hebben! De nummers 4 en 5 spelen aankomende week zaterdag, waar Svzw g1 vrij heeft! Svzw g1 heeft hierdoor 15 punten en een doelsaldo van 31-26 (+5) De nummer 4 en 5 hebben 12 punten, waarvan de nummer 4 een doelsaldo heeft van 23-25 (-2) en de nummer 4 22-33 (-11)! Svzw g1 speelt weer op 15 februari (thuis) tegen nieuwkomer Reutum g1g!

Bart Westra