Beste mensen, helaas moeten we verkondigen dat svzw g1 helaas met te weinig spelers/sters, niet hun 1ste competitie wedstrijd kan spelen, op 2 oktober.

De volgende wedstrijd volgt voor svzw g1 in Enschede bij rigtersbleek g2!, dus zou ik jullie allen nog graag even met een flashback terugherrineren, hoe mooi het voor svzw g1 het was in Haaksbergen, dat ze het goud wonnen. Ik als verslaggever heb met eigen ogen meegemaakt dat het g-team van svzw g1 op donderdagavond 30 september, tijdens de training heel erg veel plezier terug te zien was, maar gelijktijdig de knop weer omging, naar de serieuze competitie wedstrijden die gespeeld zullen worden. De leiders en trainers van svzw g1 hebben samen met de spelers/sters zichzelf door het goud weer op de markt in Overijssel en omgeving neergezet, de spelers/sters van svzw g1 blijven beseffen dat ze moeten blijven knokken ongeacht in wat voor toernooi, competitie, of eventuele wedstrijden ze spelen, om prijzen te (mogen) winnen, zolang het wel met sportiviteit en respect meegemaakt word. De 2 woorden waar svzw g1 als de club zelf ook voor staat, maar lol staat voorop in het g-voetbal, en ook dat staat hoog ingeschreven bij spelers/sters de leiders en trainers!

Zij allen hopen jullie vaker te mogen vermaken,zodat ze vaker in de spotlight komen te staan,eveneens de supporters en de mensen van de club!

Mvg Bart westera en Ciro van Dijkhuizen