Jouw stem is geld waard, steun SVZW in de Rabo Clubkas Campagne!

Met jullie hulp kan SVZW flink wat geld verdienen de komende weken. De Rabobank organiseert voor de derde keer de Rabo Clubkas Campagne. Wanneer je klant bent van de Rabobank ontvang je een persoonlijke stemcode van de Rabobank. Met deze stemcode kun je digitaal drie stemmen uitbrengen op de verenigingen die je steunt. Je mag twee keer stemmen op SVZW en de laatste stem breng je uit op een vereniging naar keuze. Het leuke is, je mag al stemmen vanaf 12 jaar!

We vragen alle Zwaluwen en mensen die ons een warm hart toedragen op SVZW te stemmen. Met de opbrengst zijn we van plan om ons buitenterras op te frissen en materialen aan te schaffen voor onze jeugd. Hoe meer stemmen, hoe meer we kunnen doen!

Denk ook aan mensen in je omgeving die niet zo actief zijn in de digitale wereld maar wel klant van de Rabobank zijn….bijvoorbeeld je opa of oma en vraag of je gebruik mag maken van hun stemcode. Want het is jammer wanneer deze stemmen verloren gaan. Daarnaast kunnen ook overige leden, vrienden, buren, familie, collega’s en kennissen worden gestimuleerd op SVZW te stemmen.

Stemmen kan tot en met 7 april.

Namens SVZW alvast bedankt voor jullie steun!