Svzw g1 is met 10 mensen om 10:30 uur begonnen aan de wedstrijd tegen Svv’91 g1! Dit bleek een geduchte tegenstander te zijn en eenmaal op het veld bleek ook wel waarom! De 0-1 voor de gasten viel dan ook niet uit het niets! Onder toeziend oog van vele supporters en ouders bleef Svzw g1 vechten voor elkaar voor wat ze waar waren en kwamen in de 1ste helft via een corner terug op 1-1. Het overwicht was 50% / 50% balbezit, bij sommige beslissingen werd er af en toe wat gezegd, maar de scheidsrechter Jan Bosch was er indirect om bepaalde vuurtjes onderling op te lossen! Kans op kans voor Svzw g1 als Svv’91 g1 maakte de wedstrijd leuk, spannend en mooi om aan te zien! Met 1-1 rusten beiden teams dan ook mee!

In de 2e helft probeerde Svv ’91 g1 er via de aanval op voorsprong te komen. Maar helaas zonder resultaat via de counter kwam Svzw g1 heel sterk op een 2-1 voorsprong en begon het geloof er te zijn in een stunt tegen de koploper! Maar Svv’ 91 g1 gaf niet op en drukte door en kwam toch weer naast Svzw g1 via een vrije trap! De keeper was kansloos hier tegen! 2-2.
Svzw g1 bleef knokken en strijden voor wat het waard was en geen 5 Minuten later via een opbouw naar voren toe viel de 3-2 weer voor Svzw g1! Ondanks de voorsprong, ging Svv’91 g1 door knokken om weer naast Svzw g1 te staan en lukte het hen ook nog! Via een afstandsschot kwam de bal in het hoekje terecht 3-3! De supporters van beiden kampen genoten optimaal en zagen in dat dit nog wel eens de beste wedstrijd van de dag kon worden! Helaas via een overtreding van Svzw g1 op Svv’91 g1 kreeg Svv’91 g1 een vrije trap en knikte toch de 3-4 binnen en was Svzw g1 gebroken! Uiteindelijk werd het zelfs nog 3-5, en dat was ook meteen het eindsignaal! Ondanks de nederlaag kon Svzw g1 met opgeheven hoofd het veld verlaten en heeft het de felicitaties aan de koploper Svv’91 g1 gegeven, ook uit respect! Maar op basis van inzet had Svzw g1 meer verdiend dan dit! Maar werd het op kwaliteit afgetroefd!

Svzw g1 zal zijn wedstrijd vervolgen op 2 november! Een thuiswedstrijd dan tegen Oranje Nassau g2!
Svzw g1 zal de aankomende 2 weken verder gewoon blijven door trainen!

Bart Westra