In de nieuwe rubriek ‘scheidsrechter van de maand’ zet SVZW elke maand een scheidsrechter in het zonnetje. Op deze manier geven we de waardering en aandacht die deze onmisbare vrijwilligers verdienen. We delen hun ervaringen en laten zien hoe leuk het is om te fluiten bij SVZW. De eerste scheidsrechter van de maand is Jurgen Seppenwoolde.

1. Kan je wat over jezelf vertellen?
Mijn naam is Jurgen Seppenwoolde, ik ben 16 jaar oud en ben bij SVZW actief als trainer en scheidsrechter, verder ben ik bij de Graafschap JO17-1 assistent-scheidsrechter.

2. Hoelang ben je al als scheidsrechter actief bij SVZW?
Dit seizoen wordt mijn 3de seizoen als scheidsrechter bij SVZW. Dus vanaf seizoen 2016/2017

3. Waarom ben je begonnen met fluiten bij SVZW?
Ik ben begonnen met fluiten bij SVZW omdat ik bij SVZW de kans kreeg om mij zelf verder te ontwikkelen, ze boden mij namelijk een cursus aan die ik vorig jaar met succes heb behaald. Ook wou ik weer graag terug naar mijn oude clubje, kwam van Juventa’12

4.Wat is de leukste wedstrijd die jij hebt gefloten voor SVZW en kun je uitleggen waarom?
De leukste wedstrijd die ik heb gefloten bij SVZW was vorig seizoen, de kampioenswedstrijd van JO13-1, er hing die wedstrijd een fijne sfeer en de arbitrage was top die wedstrijd.

5.Wat vind je zo leuk aan het fluiten bij SVZW?
Het in goede banen leiden van top wedstrijden en om te zien hoeveel plezier jongens en meisjes hebben in voetballen, ik raad het dan ook zeker aan om scheidsrechter te worden bij SVZW.

Mocht u Jurgen tegen komen deze maand voelt u zich dan vooral niet verlegen om hem te bedanken voor zijn inzet!
Enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Wil je ook wel eens een wedstrijd fluiten?
Spreek een scheidsrechter eens aan of mail naar: wedstrijdsecretaris@svzw.nl