Hierdenaren en Wierdenaren,

Aanstaande zaterdag 26 mei om 15.00 wordt er voor de laatste keer dit seizoen afgetrapt op “Sportpark Mheenzicht”. Afgelopen zaterdag heeft v.v. Hierden zich veilig gespeeld in de eerste klasse, maar de laatste wedstrijd is zeker niet een “duel om des keizers baard”. Onze gasten van SVZW zijn bij een gelijkspel of een overwinning kampioen de eerste klasse Oost, 1D, daarnaast wil onze rood-witte brigade nog een keer vlammen voor eigen publiek dit seizoen.

Het belooft een prachtige zaterdag te worden, met fantastisch weer, een mooie pot voetbal, een hele hoop publiek en niet te vergeten een oer-gezellige doorloopavond om het seizoen in stijl af te sluiten.

Hieronder volgend een aantal praktische zaken m.b.t. de wedstrijd

De aftrap is om 15.00 uur

Hierdenaren, kom waar mogelijk op de fiets (aan het weer zal het niet liggen)

Parkeren kan op twee plaatsen: P1 bij v.v. Hierden , en P2 Terrein Rumels/Motorclub, hier loopt een pad tussendoor naar v.v. Hierden (adres: Kleine Mheenweg 8, Hierden)

Er is een speciale parkeerplaats gereserveerd voor supportersbussen van SVZW, de bussen zullen begeleid worden naar de plaats

Voetbal is voor iedereen bij v.v. Hierden, dus ook aanstaande zaterdag zal er geen entree worden geheven. Bij de deur en op het sportpark worden lootjes verkocht, deze zijn wel van harte aanbevolen, zo steunt u de club en maakt u daarnaast ook nog kans op mooie prijzen

Vuurwerk is ten strengste verboden

18+ ? Haal dan op vertoon van een geldige ID tijdig je stempel en voorkom lange wachtrijen bij de bar. <NIX18>

 

Tot zaterdag,

Namens het bestuur van v.v. Hierden