Na een gedegen voorbereiding (inclusief voorlichtingsavond) door onze SVZW techniekgroep (bestaande uit HJO Arjan Bartels, loop -en coördinatietrainer Peter van Burken en ondersteuner Job Dasselaar) is vanavond onze vernieuwde SVZW techniektraining als pilot van start gegaan voor onze SVZW JO12 en JO11 pupillen. Dat de spelers enthousiast en nieuwsgierig waren bleek wel uit de opkomst: maar liefst 22 spelers waren van de partij.

In een periode van 12 maandag(avond)en zullen onze pupillen onder leiding van 2 spelers van het eerste van SVZW, Peter en Job een circuittraining afwerken waarbij voetbaltechnische vaardigheden als balaanname, kaatsen, kappen/draaien etc., maar ook specifieke loop – en coördinatie oefeningen aan de orde komen.

 

Na deze 12 trainingen worden de vorderingen door de SVZW techniekgroep in kaart gebracht, geëvalueerd en besproken met de ouders/spelers, het hoofdbestuur de Technische Commissie en het Technisch Hart.
Indien deze pilot succesvol verloopt dan wil de SVZW techniekgroep deze techniektraining na de zomer uitbreiden binnen de SVZW Jeugd!

Wij wensen de SVZW techniekgroep en de pupillen veel (sport)plezier.

Klik hier voor alle foto’s