Beste leden van SVZW,

Voor onze wedstrijdsecretaris/scheidsrechterscoördinator wordt het steeds lastiger om voor alle wedstrijden scheidsrechters te regelen.

Er zijn de laatste jaren steeds meer scheidsrechters gestopt en te weinig (groot-veld) scheidsrechters bijgekomen. Momenteel is er een serieus tekort aan scheidsrechters.

We weten allemaal dat we zonder scheidsrechter geen wedstrijden kunnen voetballen. Daarom willen we jullie oproepen om over deze uitdaging mee te denken. Het kan bijvoorbeeld een oplossing zijn dat we elke week een team moeten gaan verplichten om een scheidsrechter te leveren. Deze oplossing is echter verplichtend van aard, en dat willen we liever niet. Maar helaas zijn wij als bestuur al wel dicht bij deze oplossing.

De oproep is gericht aan alle leden én de ouders van SVZW. Samen zijn we de vereniging. We willen dat iedereen kan voetbalen, dus laten we ons verenigen.

Voor nu willen we graag dat iedereen weet dat het voor kan komen dat je als team je eigen scheidsrechter moet regelen. Ook dit heeft niet onze voorkeur maar het kan zonder aanvulling van ons scheidsrechterskorps helaas niet anders.

Als er leden zijn die graag een opleiding verenigingsscheidsrechter willen doen, om wat meer handvatten en tips te krijgen, dan kan dat op kosten van de club. Neem hiervoor contact op met Ellen ter Avest via ellen.teravest@knvb.nl

Uiteraard staan wij open voor andere oplossingen/ideeën. Wij horen ze graag. Ook dat kan via Ellen.

Sportieve groet,

Het bestuur van SVZW

Interesse om scheidsrechter te worden? Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter.
Er is geen verplichting om iedere week een wedstrijd te fluiten!

Scheidsrechter worden

11 + 6 =