Svzw g1 is zaterdagochtend afgereisd naar Rigtersbkeek in Enschede! Met als doel om als team op z’n minst een punt binnen te halen! Eenmaal in Enschede bij Rigtersbkeek G5, begon Svzw om 13:00 aan de wedstrijd, Svzw G1 begon te gemakkelijk aan de wedstrijd, terwijl daarentegen Rigtersbkeek G5 er gelijk op zat. Svzw G1 probeerde met name wat te creëren tevergeefs! Het wilde Svzw G1 niet echter lukken om de vuist te maken tegen Rigtersbkeek G5 om de doelpunten te vinden. Daar waar Rigtersbkeek G5 met 5 man verdedigd op de aanvallen van Svzw G1, maar ook dat tevergeefs.
Meestal eentonig proberen zelf wat te creëren, zonder resultaat, Svzw G1 kwam daaruit ook terecht met 1-0 achter, na een ongelukkige communicatiefout. Daarna de 2-0 voor rust ook niet meezat voor Svzw G1 en Rigtersbkeek G5 zowat een perfecte wedstrijd speelde! De bal tegen de lat en in 2e instantie ging de bal erin! Daarmee rusten beiden ploegen ook!

Na een harde preek van de leiders van Svzw G1, ging Svzw G1 met meer zelfvertrouwen en gepassioneerd verder. Het ging helaas integendeel van Rigtersbkeek G5 kwam de 3-0 tot stand zowat onderkant lat erin, de keeper was kansloos. Met name kreeg door de grote ruimtes Svzw G1 en met name vele overtreding geen kansen, er ging er 1 in 3-1 daarna begon Rigtersbkeek G5 te twijfelen en speelde het wat onzekerder! Daar waarbij Svzw G1 meer zelfvertrouwen kreeg! Helaas tevergeefs in de resterende tijd wilde het maar niet lukken om de 2e te maken en daarbij bleef het bij! Uiteindelijk terecht verloren en daarmee kunnen voor Svzw G1 de koppies naar volgende week zetten! De volgende tegenstander is Dos/Deto G2 (thuis) beginnend om 10:30 uur.

Bart Westra