Niet voor het eerst doen we een dringende oproep, om meer mensen te bewegen wedstrijden te fluiten op de zaterdag bij SVZW. Bij de jeugd zijn er al nauwelijks scheidsrechters, maar ook de teams vanaf 15 jaar en ouder moeten we helaas vaker mededelen dat er soms geen scheidsrechter is om hun wedstrijd te fluiten. Een hele vervelende situatie. Alleen al sinds de zomer hebben vijf scheidsrechters om uiteenlopende en persoonlijke redenen bedankt en is er niemand voor teruggekomen.
We koesteren echt alle scheidsrechters die momenteel wel fluiten voor ons, maar het aantal vissen in de vijver wordt steeds minder. Heel onwenselijk. Daarom nogmaals onze dringende oproep voor meer scheidsrechters. Hoe meer, hoe beter!

U kunt zich aanmelden op svzwscheids@gmail.com

Voor alle duels, waarvoor we de komende tijd niemand kunnen leveren….. het spijt ons zeer, maar de desbetreffende teams zullen in dat geval echt zelf iemand moeten regelen. Het is niet anders. Erover gaan klagen bij het wedstrijdsecretariaat, of bij degenen die de scheidsrechters indelen, zal geen effect sorteren. Want wat niet is, zal niet zijn! Dus mensen…. help ons, maar vooral de vereniging!

Met vriendelijke groet,
Indeling scheidsrechters + wedstrijdsecretariaat