De gerespecteerde nieuwkomer reutum g1g, speelde zijn wedstrijd tegen Svzw g1 in Wierden, vanaf begin af aan was het een gelijkwaardige wedstrijd!
Daar waar Svzw g1 afwachte om de bal te veroveren, begon reutum g1g meteen met de beuk erin gegooid en op snelheid, ze kwamen dan ook verdiend op voorsprong 0-1!
Svzw g1 moest knokken en meer voor elkaar werken om de bal rond te kunnen spelen en ruimtes te benutten, uiteindelijk gebeurde dat ook en kwam via een goeie combinatiespel Svzw g1 terug op 1-1. Reutum g1g gaf niet op en probeerde te combineren met name op snelheid om goals te maken, helaas zonder succes, toch kwam de 2-1 voor Svzw g1 nog voor rust op het scorebord!

Na een preek van beide leiders van Svzw g1, ging na de 15 minuten rust, Svzw g1 geconcentreerder verder, daar waar reutum g1g verder probeerde te combineren via lange ballen en op snelheid van de zijkanten, toch is het Svzw g1 dat op 3-1 voor komt!door het middenveld het spel te gaan verdelen van links naar rechts, wist reutum g1g de ruimtes vaak niet meer te belopen en meer te verdedigen dan aan te vallen!
De 4-1 was dan ook de mooiste goal van deze hele wedstrijd uit een gegeven corner, trapt een Svzw g1 speler de bal zodoende dat de bal indirect het goal ingaat! het publiek van Svzw g1 had het niet meer na deze goal en waren uiterst verrast!
Na de 4-1 wist reutum g1g niet meer waar het moest zoeken en was het voor hem meer een gevechts voetbal, meer proberen onderuit te halen dan op conditie te winnen! met name omdat de ruimtes zo groot werden en reutum g1g het op een gegeven moment niet meer kon belopen, werd het voor Svzw g1 dat profiteerde van de situatie van reutum g1g de 5-1, 6-1, 7-1 en zelfs nog 8-1 erin te schieten! Daarna floot de scheidsrechter af met het laatste fluitsignaal, Svzw g1 heeft meer dan verdiend gewonnen!

Bart Westera