In de meivakantie organiseren wij leuke activiteiten voor meiden.
In Enschede, op de velden van v.v. Rigtersbleek, is er een meidenvoetbaltoernooi én een voetbal tweedaagse.

Meidenvoetbaltoernooi
Op maandag 30 april is er het Meidenvoetbaltoernooi voor MO11, MO13 en MO15 teams. Meer informatie over het toernooi is te bekijken op onze website.

Voetbal tweedaagse
De voetbal tweedaagse vindt plaats op dinsdag 1 en woensdag 2 mei. Voetbalsters in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar zijn deze dag van harte welkom. We bieden een actief en leerzaam programma onder begeleiding van deskundige en ervaren voetbaltrainers. Er is veel aandacht voor techniektraining en tijdens alle oefenvormen zijn er uiteraard veel balcontacten. Naast de intensieve trainingsvormen om je balbeheersing en techniek te verbeteren gaan we ook diverse partijvormen spelen.

Professionele training
Tijdens de trainingen gaan we onder andere aan de slag met de Minisoccerbal en de Smartgoals. Dit wordt begeleid door jeugdspeler Brian du Gardijn van FC Twente JO12. Ook is er een echte sprinttest. En tijdens deze dagen maken we uiteraard optimaal gebruik van het multifunctionele sportpark van v.v. Rigtersbleek met onder andere een voetvolleybal en voetgolf! Alle trainingen staan onder leiding van ervaren voetbaltrainers. Ook Kirsten Bakker, oud-speelsters van FC Twente, is aanwezig om jou te trainen en goede tips & tricks mee te geven!

Prijzen
Op dag twee organiseren we onder andere een Champions League toernooi. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen! Ook wordt er gedurende de dag nauwlettend gekeken naar voetbaltalent. De meest talentvolle speelster krijgt de titel ‘Talent van de Voetbal tweedaagse 2018’ én uiteraard een mooie prijs.

Aanmelden
Het programma op beide dagen start om 09.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten. Deelname aan de voetbal tweedaagse kost € 49,-. Speelsters van Rigtersbleek en deelneemsters aan de Voorjaarsmodule in Enschede, Hardenberg en Klarenbeek betalen € 39,- euro. Deelneemsters ontvangen een oorkonde na afloop en uiteraard wordt er op beide dagen voor een gezonde lunch gezorgd in Het Paviljoen van Rigtersbleek. Aanmelden kan via het formulier op onze website.

Wij hopen ook de meiden(teams) van jullie vereniging te mogen verwelkomen bij de activiteiten in de meivakantie. Tot slot willen we jullie er nog op attenderen dat onze trainingsmodule in het Najaar ook weer gaat plaatsvinden. Elke vrijdagmiddag kunnen meiden van 7 t/m 16 jaar tien keer trainen op de velden van Hardenberg ’85, SC Klarenbeek of v.v. Rigtersbleek. Meer informatie over de Najaarsmodule is hier te vinden.
Indien er nog vragen of opmerkingen zijn kan er uiteraard contact met mij opgenomen worden.

Met sportieve groet,Joost du Gardijn
Meidenvoetbalschool Twente

joost@meidenvoetbalschooltwente.nl
06- 22748605