Beste vrijwilligers en lezers,

het g-team is momenteel in ontwikkeling, er blijven speel/sters bijkomen! Het huidige team, draait momenteel op volle toeren,
5e in de competitie in de 2e klasse! In de beker 1e ronde district Oost! En stond voorheen altijd klaar midzomer voor een zomers bekertoernooi!
We hopen via dit bericht zowel g-jeugd, als g-senioren te overtuigen en een kans te geven ombbetrokken te raken binnen het mooie Svzw.
We vragen nogmaals alle vrijwilligers en lezers of ze eventueel een kind met een beperking hebben die wil voetballen bij deze mooie voetbalclub!

Het g-team bied jou kind de gelegenheid onder 2 leiders (Hans Timmerman en Alex Mengerink) een trainer (Jan de Voer) en de spelende leden (Jarek de Lange, Bram Boertien, Eric Veldhuis, Robin, Dewi Landeweerd, Erik Koster, David, Mark, Micky, Pepijn Busser, Jeroen Gottemaker, Ciro van Dijkhuizen, Bart Westera, Koen Voeding, Dakmir, Arnaud Harmsen en ex-spelend lid Leon Deijk!) de gelegenheid onder hen te kunnen ontwikkelen!
Het g-team, inclusief de leiders en trainers hopen op uw steun om in het g-team meerdere spelers het plezier te kunnen bieden, wat het g-team in de jaren van tijd heeft kunnen krijgen ook uw kind te kunnen bieden.

Mvg het Svzw g1 g-team zwaluwen!