Het is bijna zover……uniformiteit binnen SVZW

Als eerste stellen wij ons even voor, wij zijn de kledingplancommissie. Wij gaan ervoor zorgen het komend seizoen ieder spelend lid in een fantastisch wedstrijdtenue van SVZW loopt.

Tijdens de ledenvergadering hebben de leden ingestemd met het invoeren van een kledingplan om zo meer uniformiteit te kunnen uitdragen.

Al jaren is eenheid van de wedstrijdkleding binnen SVZW een lang gekoesterde wens. Hoewel het merendeel van de elftallen, met dank aan meerdere sponsoren, er zwart-wit bijloopt, is dit helaas nog niet voor elk team het geval. Door het invoeren van het kledingplan kunnen we de gewenste uniformiteit realiseren.

Het plan in het kort
SVZW zorgt voor de kleding en elk spelend lid krijgt van SVZW de beschikking over een trainingspak, wedstrijdshirt, wedstrijdbroek en sokken. Voor de keepers is er uiteraard een keeperstenue. Iedereen betaalt hiervoor maandelijks een zo laag mogelijk bedrag. Het definitieve bedrag moet nog worden bepaald, maar zal naar verwachting rond de € 1,50 liggen. Om de bijdrage van de leden zo laag mogelijk te houden zijn we momenteel op zoek naar nieuwe kledingsponsoren.

Hoe nu verder?
De komende maanden zal de kledingcommissie de kleding gaan bestellen, de puntjes op de i gaan zetten voor de interne organisatie, en gezamenlijk met de sponsorcommissie sponsoren gaan werven. Naast het basispakket waar ieder spelend lid recht op heeft bieden wij sponsoren uiteraard ook de mogelijkheid om aanvullende (kleding)pakketten voor teams te sponsoren (tassen, inloopshirts etc.). Geïnteresseerde sponsoren kunnen in contact treden met bestuurslid commerciële zaken Erik Schapink via telefoonnummer 06-21281868.

Op de website van SVZW zullen wij je op de hoogte houden van alles omtrent het kledingplan.

Hartelijke groet,

Kledingplancommissie SVZW
Robert Dekkers, Jan Timmerman, Bart Eshuis en Corrie Weijers