Wordt SVZW 3 (ook) kampioen?

Voor de mensen die aanstaande zaterdag niet naar Hierden afreizen staat er ook op Sportpark Het Lageveld een mooie affiche op het programma. Naast het 1e elftal kan namelijk ook SVZW 3 zaterdag kampioen worden!

Na een flitsende competitiestart (13 gespeeld, 39 punten) belandde de ploeg van speler/coach Jeroen van Kammen in een heuse titelstrijd met Hulzense Boys 4. Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd op te programma, thuis tegen FC RDC 2. Ons 3e start deze wedstrijd met een voorsprong van 2 punten op haar concurrent uit Hulzen.

Kom daarom a.s. zaterdag om 14.45 uur naar het Sportpark en support SVZW 3 in deze kampioenswedstrijd! Na afloop kan een ieder in/bij de kantine blijven om daar het 1e elftal te onthalen.

SVZW 3.

Staand van links naar rechts: Rogier Timmer, Henri Eertink, Christiaan Getkate, Gijs van der Kolk, Bart Voortman, Mike Brugman, Marco van Hofwegen, Bert Hoff, Hans Mensink en Adriano Bordenga
Zittend van links naar rechts: Xander Dekker, Casper Hemmers, Michel Tijhof, Rob Altink, Jeroen Mensink, Matthijs Heuver, Merijn Maneschijn, Jeroen van Kammen en Frank Schutteman.
Op de foto ontbreken: Jon Mulderije, Rian Huisken en William Tijhof