Klik hier voor alle foto’s van deze receptie

Zaterdag 26 mei was de dag dat SVZW kampioen werd van de 1e klasse D in het zaterdagvoetbal. Op die dag is het kampioenschap al uitgebreid gevierd op het complex van SVZW. Vrijdag 22 juni 2018 was de officiële kampioensreceptie in het clubhuis van SVZW. De aanwezigen konden de spelers, staf en bestuur feliciteren met dit heugelijke feit.

 
Voorzitter Jan-Erik ter Avest sprak de aanwezigen toe. Hij haalde in de toespraak nogmaals aan dat SVZW vooral na de winterstop een geweldige serie wedstrijden heeft gespeeld. De laatste 11 wedstrijden werden allemaal gewonnen. Uiteindelijk haalde SVZW 65 punten uit 26 wedstrijden. De voorzitter hoopt op een mooi nieuw seizoen in de hoofdklasse. Hij kijkt nu al uit naar de wedstrijden tegen DETO en Excelsior’31.

 

 

 

 

 

Na de voorzitter kreeg Hans Bredewout het woord. Namens de stichting SVZW bracht hij ook de felicitaties over. Hierna sprak trainer Philip Agteres de bezoekers toe. Hij vertelde hoe hij het afgelopen seizoen heeft beleeft. Een jaar met vele hoogtepunten. 

Als laatste kreeg Jeroen Olthof het woord. Namens de spelers groep bood hij een cheque aan de jeugdige supporters van vak Z. Elke thuiswedstrijd steunen zij het 1e elftal met vlaggen, toeters en gezang. Van dit geld kunnen zij nieuwe attributen kopen. Een trommel zou wel heel mooi zijn.

 

Na deze toespraken konden de vele bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje het kampioenschap nog nabespreken.

Leuk om nog te melden dat er ook Poolse spelers terug zijn gekomen voor deze Kampioensreceptie, zij hebben hiervoor 1000 km gereden.

Gerrit Koers