Na een ziekbed van enkele jaren bereikte ons vandaag het droevige bericht dat Jan van Klompenburg woensdagavond 15 januari op rustige wijze is overleden.

Hoewel Jan door zijn ziekte al langere tijd niet meer bij onze club aanwezig kon zijn, was hij altijd erg begaan met SVZW. Een club die hij al bij zijn binnenkomst in zijn hart gesloten had, maar nog belangrijker: datzelfde gevoel hadden velen van ons bij hem ook.

Jan was altijd opgewekt, ad rem en wist elke situatie op een geheel eigen humoristische wijze te benaderen. Zijn humor was ongeëvenaard, hij was een verrijking als mens.

Jan heeft in meerdere seniorenteams gespeeld, was actief in diverse commissies en was zelfs een tijdje trainer. Een speciale band had hij met het 7e elftal. Een team, waar hij zo’n tien jaar in voetbalde en dat hem daarnaast ook echte vriendschappen opleverde. Die band met velen bleef tot de laatste dag behouden.

Wij zijn Jan veel dank verschuldigd. Niet alleen om wat hij voor SVZW heeft gedaan, maar vooral om wat hij betekend heeft als mens en om wie hij was. Een unieke persoonlijkheid, waar we allemaal met veel warme gevoelens aan terug zullen denken. We wensen zijn naasten alle kracht en sterkte toe, om dit enorme verlies te kunnen dragen.

Jan, het was een voorrecht om je te mogen kennen. We gaan je enorm missen!