Wij ontvingen het droevige bericht dat op maandag 1 april jl. op 82-jarige leeftijd is overleden ons zeer gewaardeerd erelid Harman Nijhof.

Harman was lid vanaf 30 juni 1970 (bijna 50 jaar). Harman is de vader van onze oud- voorzitter Freddy Nijhof en opa van Maarten Nijhof en Michelle Winkel. Harman heeft zich jarenlang voor onze vereniging ingezet met name als bestuurslid algemeen bestuur, bestuurslid supportersvereniging, bestuurslid Twente Troef Team. Ook is hij een tijdje buschauffeur geweest bij uitwedstrijden van ons 1 ste team. De laatste jaren was Harman, als zijn gezondheid het toeliet, aanwezig bij de wedstrijden van ons 1 ste team.

Heel SVZW is hem natuurlijk erkentelijk voor zijn jarenlange (hoofd)sponsorschap. Wij verliezen in Harman Nijhof een verenigingslid pur sang. Ook zullen wij het uit volle borst meezingen van zijn favoriete lied “ zwarte broek en witte trui, dat zijn de zwaluwlui” gaan missen. Wij willen Harman bedanken voor alles wat hij heeft betekend voor SVZW. Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Bestuur en leden SVZW