Regelement Schoolvoetbal

Scheidsrechters SVZW

Aandachtspunten en reglement schoolvoetbal 2015
 1. De wedstrijden worden gespeeld overeenkomstig de reglementen van de K.N.V.B.
 2. Elke school dient bij de jongensteams te zorgen voor een assistent-scheidsrechter.
 3. Het eerstgenoemde team heeft de aftrap; het andere team verdedigt het gemarkeerde doel.
 4. De jongens spelen met 11-tallen; de meisjes met 7-tallen.
 5. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!
 6. Wedstrijdduur jongens en meisjes: 1 x 15 minuten (finales 2 x 10 minuten).
 7. De teams moeten zich 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd vervoegen op het speelveld, bij het niet op tijd aanwezig zijn of het niet opkomen dagen zal de tegenstander de wedstrijd winnen met 3 – 0.
 8. Bij de meisjes wordt de buitenspelregel niet toegepast.
 9. Bij een gelijke stand in de poule geldt als eerst het doelsaldo; vervolgens het aantal voorgescoorde doelpunten. Dit geldt ook voor de bepaling van de beste nummer 2 in de poule.
 10. Indien een (kruis)finalewedstrijd gelijk eindigt, dan wordt de wedstrijd beslist door het nemen van 3 strafschoppen.
  Als na deze reeks van drie strafschoppen beide partijen een gelijk aantal of geen doelpunten heeft gemaakt, wordt de strafschoppenserie in dezelfde volgorde voortgezet. De partij die een doelpunt meer heeft gemaakt dan de andere partij, nadat elke partij een gelijk aantal strafschoppen heeft genomen, is de winnaar.
 11. Kleedkamerindelingjongens:

kamer E: kamer F: kamer G: kamer H:

Morgenster en Mariaschool Immanuel en Widerode
Galjoen en Driesprong
Sjaloom, Touwladder en Kluinveen

 1. Kleedkamerindelingmeisjes: kamer I en J.
 2. S.V.Z.W. stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing van goederen.
  Geef daarom waardevolle spullen af aan je leider.
  Laat de kleedkamer na afloop ‘schoon’ achter, dit scheelt ons een hoop werk achteraf!
 3. Dewinnaarvandejongensmageenjaarlangde’Sterklangsdelijn’wisselbekerinde prijzenkast hebben.De winnaar van de meisjes mag een jaar lang de ‘OVM Twente’ wisselbeker in de prijzenkast hebben.
  Deze bekers blijven eigendom van S.V.Z.W.Prijsuitreiking na afloop van het toernooi om ongeveer 20.00 uur.Bestuur en jeugdbestuur S.V.Z.W.

Scheidsrechters SVZW

Schoolvoetbal Wierden 2015
Hartelijk welkom beste sportvrienden en vriendinnen op sportpark ’t Lageveld. Dit jaar vieren wij de 40e editie van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, georganiseerd door voetbalvereniging S.V.Z.W. Om dit 40e jubileumtoernooi kleur en spanning te geven hebben we extra activiteiten georganiseerd: op maandag een spectaculaire roofvogelshow om 17.20 uur op het hoofdveld en op de dinsdag is ballonnenclown POKIE en een sminkteam aanwezig. Alle Wierdense basisscholen hebben zich ook dit jaar weer ingeschreven voor dit jaarlijkse evenement. In totaal zullen 18 meisjes- en 12 jongensteams, verdeeld over 5 poules, in een onderlinge strijd uit gaan maken wie er dit jaar met de enorme beker terug gaat naar school. De winnaars van vorig jaar, ’de Morgenster’ bij de heren en ‘de Sjaloom’ bij de dames, zullen uiteraard hun uiterste best doen om de eerste plek te prolongeren. De heren gaan strijden om de ‘Sterk langs de lijn’ cup. De dames zullen hun uiterste best doen om aan de haal te gaan met de \’OVM Twente\’ cup. Wij willen jullie erop wijzen dat dit hele toernooi georganiseerd wordt door vrijwilligers, die allemaal hun best doen om dit toernooi te laten slagen. Wanneer deze vrijwilligers aanwijzingen of opdrachten aan jullie geven, hopen wij dat jullie deze ook op zullen volgen. Voor de derde keer wordt ook het Kanariepietjestoernooi gehouden: een 5 tegen 5 toernooi voor leerlingen uit groep 2. Mochten er vragen of opmerkingen tijdens dit toernooi zijn, meld je dan bij het wedstrijdsecretariaat. Wij wensen jullie een héél gezellig en vooral een sportief toernooi toe!!