Sponsor worden

SPONSOR WORDEN

Waarom sponsor worden van SVZW?

SportVerenigingZwaluwenWierden is een unieke club met een historie die teruggaat tot 1948 en is als één van de weinige clubs in de regio al vanaf het begin actief in de top van het zaterdagvoetbal. Inmiddels heeft SVZW al meer dan 1000 leden!!!!

Op het prachtige sportpark ’t Lageveld speelt SVZW al vele jaren haar thuiswedstrijden. Het complex bestaat uit twee schitterende tribunes, clubhuis, businessruimte en zes speelvelden, waaronder twee kunstgrasvelden beiden voorzien van wedstrijdverlichting. Doordat het eerste elftal al jaren meedraait in de top van het zaterdagvoetbal, met als laatste hoogtepunt het kampioenschap en promotie naar TOPKLASSE in het seizoen 2010-2011, heeft SVZW regionaal een enorme uitstraling en aantrekkingskracht. Wekelijks wordt er in de regionale en landelijke media (dagbladen, radio en TV) veel aandacht geschonken aan de club. Duidelijk is dat SVZW een toonaangevende club is binnen het amateurvoetbal en een grote naamsbekendheid geniet onder de vele liefhebbers van het voetbal. Een prachtige club om uw bedrijfsnaam aan te verbinden. Door de unieke sfeer die bij SVZW aanwezig is, voelt u zich als sponsor zeker thuis! In het zeer fraaie sponsorhome biedt SVZW haar sponsors een gezellige ontmoetingsplaats bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast worden er gedurende het seizoen diverse festiviteiten georganiseerd. Ook aan de partners wordt gedacht. Dit alles om de onderlinge persoonlijke en zakelijke contacten op te frissen en te verstevigen en natuurlijk ook om SVZW te steunen! De praktijk leert dat met name de voetbalsport een schitterend medium is om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

Wilt u de sfeer komen proeven bij SVZW, neem dan contact op met één van de personen, hieronder genoemd. Zij zorgen er dan voor dat U tijdens een thuiswedstrijd van SVZW op een uitstekende manier ontvangen en rondgeleid wordt, zodat u ervan overtuigd zult zijn dat SVZW voor u DE club is.

Sponsormogelijkheden

U weet als ondernemer dat het belangrijk is om te communiceren met uw doelgroep. SVZW biedt u de mogelijkheid om met uw doelgroep te communiceren. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, zodat u reeds voor een relatief laag bedrag partner kunt zijn van SVZW en mogelijk kunt u op deze manier in contact komen met uw doelgroep.

Wilt u meer weten of direct sponsor worden, neem dan contact op met

Freddy Nijhof     (voorzitter)       freddy.nijhof@nijwa.nl       06 53130856
Gerrit Schapink  (sponsoring)     ghschapink@gmail.com     06 21104686