Nieuwe website SVZW Online

SVZW.nl is compleet vernieuwd!

Per 29 april 2014 heeft SVZW een geheel nieuwe website.

De website van SVZW liep qua design achter en kreeg niet altijd positieve kritieken. Vandaar dat er in november 2013 een werkgroep is opgericht die verantwoordelijk is voor een compleet nieuw design, invulling en opzet van de website SVZW.nl.

Naast een nieuw design is nu ook de SVZW – Muta Webshop geïntegreerd op de website van SVZW zodat alle leden vanuit de clubwebsite kleding kunnen bestellen.

Op dit moment zijn we nog hard aan het werk om alle oude verslagen digitaal te archiveren, uiteraard komen deze zo spoedig mogelijk beschikbaar op de nieuwe website. Daarom is de oude website nog altijd te bereiken via http://archief.svzw.nl

 

Nieuwe ontwikkelingen en projecten SVZW.nl

De nieuwe website is technisch zo neergezet dat er continu nieuwe onderdelen op de website kunnen worden geïmplementeerd. Heeft u nog ideeën en tips voor de website dan ontvangen wij graag uw mening op info@svzw.nl.

Een aantal projecten die het webteam op de planning heeft zijn:

  • Sponsorpagina uitbreiden (iedere sponsor krijgt een aparte pagina)
  • Marktplaats voor SVZW leden

 

Mede mogelijk gemaakt door

Speciale dank gaat uit naar Topic Creatieve Communicatie, SEOtomorrow en het nieuwe webteam van SVZW.
Topic Creatieve Communicatie heeft het nieuwe design aangedragen en SEOtomorrow is verantwoordelijk voor de bouw van de website.

Het nieuwe webteam van SVZW.nl bestaat uit Henri Kippers (webmaster), Xander Dekker(webmaster), Henk Steen (fotograaf) en Michel de Boer (SVZW.nl).

svzwnieuwewebsite

Tips of opmerkingen insturen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht