SVZW G1 tegen Wijhe G1

Svzw g1 is om 8:30 s’ochtends vertrokken naar Wijhe om de uitwedstrijd te spelen tegen Wijhe g1 . Eenmaal begonnen aan de wedstrijd om 10:00 !de eerste helft begon svzw g1 fel aan de wedstrijd en kreeg het kansen .maar Wijhe g1 bood weerstand en kreeg zelf ook kansjes !maar svzw g1 was de eerste die het doel trof 0-1 snelle voorsprong ! Hierop na wilde svzw g1 de voorsprong uitbreiden en kregen dat 0-2 voor rust !Wijhe greep nog wel kansen maar onbenut! In de 2e helft begonnen svzw g1 als Wijhe g1 beiden fel ! Maar toch werd het 1-2 en was het bilkenknihpen maar het werd erger 2-2/ 3-2 en zelfs nog 4-2 hierop na begon het meer een schopwedstrijd te worden  !voor svzw g1 was het een  drama en een wedstrijd om heel snel te vergeten !voor svzw g1 is het zaak om niet rechtstreeks te gaan degraderen !en zullen er alles daarvoor aan gaan doen !