Foto’s en verslag SVZW G1 – Rigtersbleek

SVZW G1 verloor afgelopen zaterdag van Rigtersbleek met 0-4

Bekijk hier de foto’s van de wedstrijd

Svzw g1 is om 10:30 begonnen tegen de koploper uit de 1ste klasse: Rigtersbleek g1.

Svzw g1 begon uitstekend onder toezicht  van Jan de Voer, Alex Mengerink en Hans Timmerman  en de supporters!

In de eerste helft golfden de kansen over en weer! Rigtersbleek profiteerde als eerste en maakte de 0-1, niet veel later werd het ook nog 0-2 maar Svzw g1 gaf niet op en bleef lekker doorcombineren! Na  de rust bleef Svzw g1  doorcombineren maar rigtersbleek g1  hield stand en werd het door een counter 0-3. Rigtersbleek g1 bleef doorvoetballen maar Svzw g1 streed voor wat het waard was en daarbij kwam doodongelukkig de 0-4 op het scorebord Door  een eigen goal! Daar bleef het ook bij ! Svzw g1 is strijdend ten onder gegaan ,maar leed helaas wel zijn 6e nederlaag op rij !