Bekerwedstrijd SVZW tegen De Tukkers

Op zaterdag 11-11 staan er wedstrijden in de strijd om de districtsbeker op het programma. SVZW speelt deze ronde thuis tegen de Tukkers uit Albergen.

De Tukkers komen uit in de zondag 3e klasse A.  Sinds het seizoen 2015-2016 is Remco Weusthof de trainer.   Op dit moment bezetten ze de 7e plaats. Uit de zeven gespeelde wedstrijden werden er 8 punten gehaald.  Negen doelpunten voor en 12 tegen. Afgelopen zondag werden er thuis in Albergen met 1-4 verloren van Oldenzaal.    In de beker werden ze groepswinnaar door gelijk te spelen tegen Enter en te winnen van Manderveen en Zenderen Vooruit.  En nu dus de wedstrijd tegen SVZW.

Ook SVZW verloor afgelopen weekend. Tegen Nunspeet werd de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Het spel van SVZW was niet denderend, maar de ploeg had ook geen geluk. Bal tegen de paal en de lat. En in de laatste minuut werd nog een enorme kans om zeep geholpen. Nu dus de wedstrijd tegen De Tukkers. Proberen om de volgende bekerronde te behalen. Dat moet dan gebeuren zonder aanvoerder Harm-Jan Tip. In de wedstrijd tegen Barneveld liep hij een knie blessure op. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat zijn kruisband is afgescheurd. Dat is nu al einde seizoen voor de leider en strijder van SVZW 1. Vanaf deze plek veel sterkte bij het herstel en revalidatie.

De wedstrijd tussen SVZW en de Tukkers op Sportpark “Het Lage Veld” in Wierden begint om 15:00 uur.  Scheidsrechter in deze wedstrijd is Wessel Nijmeijer.

 

Gerrit Koers