Wijziging aanwezigheid materiaalbeheer

Jan van Leussen heeft na jarenlange trouwe dienst zijn taken bij materiaalbeheer neergelegd. Zijn taken worden deels overgenomen door Roel Prumers, Alwin Brunsman en Monique Jager.

Deze verandering heeft gevolgen voor de openingstijden. Zo is vanaf heden het kantoor van materiaalbeheer op zaterdag gesloten. Indien teams zaterdags spullen nodig zijn dan kan dit uiterlijk de voorafgaande woensdagavond via e-mail (materiaalbeheer@svzw.nl) kenbaar worden gemaakt. De benodigde spullen worden dan in het vak van het betreffende elftal gelegd.

Wij doen een dringende oproep aan onze leden om materiaalbeheer te ondersteunen. Het is de bedoeling dat het complete takenpakket van materiaalbeheer wordt verdeeld over meerdere personen. Informatie of aanmelden kan bij de bestuursleden persoonlijk of via bestuur@svzw.nl

Wierden, 6 oktober 2017

Bestuur SVZW