KEEPERSBATTLE KVV LOSSER

Aan onderstaand verzoek werken wij graag mee:

Graag vraag ik uw medewerking bij de verspreiding van bijgaande uitnodiging onder de jeugdkeep(st)ers van uw vereniging.
Het betreft een uitnodiging om deel te nemen aan de  JEUGDKEEPERSBATTLE op 23 oktober a.s.. bij KVV Losser.

Een jeugdkeepersdag waarbij nu niet eens de trainingen centraal staan maar uw keep(st)ers in battleteams van 2 tot 3 keepers al hun skills kunnen tonen in onderlinge battles (wedstrijdjes) tegen andere battleteams uit de regio of elders uit Nederland.

We organiseren dit evenement nu voor de 5e keer en het is gebleken dat deze dag ongekend populair is onder de jeugdkeep(st)ers.
Tijdens de laatste keepersbattle (mei 2017) streden al ruim 125 jeugdkeep(st)ers (!!!) mee om de vele keepersprijzen.
Ook op 23 oktober a.s. verwachten we een grote opkomst, maar vol is vol. Er is namelijk slechts plaats voor een beperkt aantal battleteams.

De keepersbattle is een geheel verzorgde dag (incl. lunch, drinken en herinneringsmedaille) waarbij de keep(st)ers, ouder(s) en toeschouwers volop kunnen genieten van de spectaculaire akties en reddingen in de battles !

Meer informatie treft u aan op onze website http://keepersschoololdenzaal.nl/2341-2/  maar mocht telefonische info wenselijk zijn ben ik bereikbaar op onderstaand nummer.

Ik dank u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Namens de organisatie,

Met sportieve groet

Marcel de Vries

Keepersschool Oldenzaal / Enschede

Telefoon : 06-23110371

E-mail       : info@keepersschoololdenzaal.nl

Website  : www.keepersschoololdenzaal.nl