Svzw g1 verliest van rigtersbleek g1

Svzw g1 is om 13:00 in de stromende regen begonnen aan de wedstrijd in Enschede tegen rigtersbleek! Svzw g1 begon offensief .wetent dat rigtersbleek g1 de favoriet was in deze wedstrijd ! Svzw g1 had geen wissels dus moesten ze vrijuitwel  met 8 man beginnen ! Rigtersbleek g1 kwam snel op voorsprong 1-0  hierna was er passie en strijd met wat geluk kwam er uit een vrije trap de 1-1 .daarop heeft rigtersbleek g1 zich heraakt en de 2-1 snel makend ook de 3-1 4-1 en 5-1 erin geschoten  !na de 1ste helft werd ook de 6-1 snel gemaakt .svzw g1 voetbalde  offensief Door .kreeg kansen maar maakte de 6-2 nog hierna volgde de 7-2 en 8-2  svzw g1 kon verder niet meer  ! Rigtersbleek g1 heeft terecht gewonnen en was 1 maatje te groot dit was voor svzw g1 een snel vergeten wedstrijd en strijdend ten onder naar de volgende wedstrijd !uit naar atc 65 Hengelo g1!