Zonder scheidsrechter, geen voetbalwedstrijd!

Fluiten is leuk! Je bent de spil tussen 22 spelers, mag beslissingen nemen en je hebt contact met de trainers om zo veel mogelijk voetbalplezier voor iedereen te creëren. Als je dit zo leest zou je denken dat er vóldoende scheidsrechters bij SVZW zijn. Wie wil zich nou niet als persoon ontwikkelen? Echter, helaas krijgen scheidsrechters best wel eens kritiek. Onthoud: de scheidsrechter doet ook zijn of haar best en heeft geen 24 paar ogen.

Ook bij SVZW is het best een uitdaging om elke week weer voldoende scheidsrechters te vinden voor de vele wedstrijden die er bij onze club zijn. Er zijn scheidsrechters die fluiten vóór hun eigen voetbalwedstrijd en er zijn zelfs scheidsrechters die dubbele shiften fluiten.

Een oproep aan een ieder, ben je geïnteresseerd in het scheidsrechtersvak, meld je! Schroom niet, frequentie, niveau, alles is bespreekbaar. We zullen je zo goed mogelijk informeren en helpen als je begint met fluiten. Mocht je ambities hebben behoren cursussen ook tot de mogelijkheden. Verder is het scheidsrechterkorps een leuk stel mensen. Interesse? stuur een mail naar wedstrijdsecretaris@svzw.nl.