Geef actueel emailadres door!

Zorg ervoor dat je e-mail adres goed is geregistreerd!

Zoals iedereen wellicht heeft gehoord gaan de apps van de KNVB veranderen: Voetbal.nl wordt volledig vernieuwd en ook is een nieuwe app beschikbaar voor het Digitale Wedstrijd Formulier: Wedstrijdzaken.

Om deze beide apps goed te laten functioneren moet het account dat je daarvoor gebruikt gekoppeld zijn aan je KNVB registratienummer. Dit wordt automatisch gedaan op basis van het e-mail adres. Het is hiervoor dus belangrijk dat je hetzelfde e-mail adres gebruikt voor zowel de app accounts als het e-mail adres dat bij de KNVB bekend is. Dit is hetzelfde adres als het adres dat bij SVZW bekend is en over het algemeen is opgegeven bij de aanmelding bij SVZW. Onze ledenadministratie verzorgt de aanmelding (en wijzigingen) bij de KNVB.

Het is bij ons bekend dat veel e-mail adressen die bij SVZW/KNVB geregistreerd staan verouderd zijn. Wie denkt er aan om een gewijzigd e-mail adres door te geven aan SVZW? Voor oudere jeugdleden zijn vaak nog adressen van hun ouders geregistreerd. Het is beter om zoveel mogelijk persoonlijke e-mail adressen te gebruiken.

Hierbij het dringende verzoek om je actuele e-mail adres door te geven aan onze ledenadministratie via ledenadministratie@svzw.nl