SVZW-Meiden 019 sluiten seizoen in stijl af

SVZW-Meiden 019 sluiten het seizoen in stijl af

Na een enerverend voetbalseizoen heeft M019-1 op zaterdag 10 juni jongstleden het seizoen in stijl afgesloten.

De afsluiting bestond uit drie helften.

Knuffel dames A1 2knuffel dames A1

De eerste helft was, net als het hele seizoen eigenlijk, onzeker – want de bestemming was top secret! – en toen we er eenmaal waren, was het in eerste instantie een beetje aftasten.

We gingen namelijk naar Voorst om met koeien te knuffelen! Wie bedenkt zoiets?

Na een korte inleiding van de twee boerinnen, werden we – in overall en laarzen – rondgeleid, en kwamen we via de kalfjes en de huisbaas (de stier des huizes) bij de koeien in de wei terecht.

Knuffel3

Daar werd ons uitgelegd hoe je een koe moest benaderen en niet veel later lag vrijwel iedereen tegen een koe (sommigen er zelfs op…) terug te denken aan het afgelopen seizoen en alvast te mijmeren over de tweede en derde helft van die dag.

Na ongeveer twee uurtjes banjeren en luieren door de wei gingen we terug naar de boerderij, nadat er nog een groepsfoto werd gemaakt als bewijsstuk voor het thuisfront.

Knuffel 5Knuffel 4

Daarna reden we terug naar Wierden, waar we om 18.00 uur werden verwacht voor de tweede helft, in de vorm van een barbecue samen met de ouders.

Voor de duidelijkheid: het vlees van de tweede helft was niet hetzelfde als dat van de eerste helft!

Wat betreft de derde ‘lucky’ helft… die heeft voor een aantal nog heel lang geduurd…

 

Zonder een koe in de …

Knuffel 6

te willen kijken kunnen we zeggen dat het een mooie afsluiting was voor een goed seizoen. Meiden en ouders, mooi gedaan!

Tino Stoop