SVZW MO15 wint DETO meidentoernooi

SVZW MO15 wint Advidex DETO meidentoernooi
Afgelopen zaterdag hebben de meisjes van MO15 een toernooi gespeeld bij DETO Vriezenveen.
Vanwege Pinksteren hadden MO15-1 en MO15-2 niet genoeg speelsters waardoor de trainers van MO15-1 en MO15-2 op het idee kwamen om een gezamelijk team te vormen.
Door een late afzegging zaten we met 3 tegenstanders in de poule waardoor wij met een uit/thuis competitie gingen voetballen. De wedstrijden duurden 12 minuten.
De eerste wedstrijd was tegen DETO MO15-2 (0-0):  Deto – SVZW
spannende pot waarbij vooral SVZW de kansen kreeg maar de kansen niet afmaakte. eindstand 0-0
2e wedstrijd tegen Luctor Et Emergo MO15-2 (0-1): Luctor – SVZW
zeer leuke pot voetbal, aangekomen in de 7e minuut gaf Anouk een mooie diepte bal op Nienke die na een sprint de bal achter de keepster van Luctor werkte! 0-1 voor SVZW. eindstand 0-1 winst.
3e wedstrijd tegen Excelsior’31 MO15-2 (0-0): Excelsior’31 – SVZW
mooie wedstrijd om naar te kijken met 2 gelijkwaardige voetballende teams, SVZW had meer balbezit en de mogelijkheden om te scoren maar ze werden niet benut. eindstand 0-0
4e wedstrijd tegen DETO (1-0): SVZW – DETO
na de 1e wedstrijd tegen DETO (0-0) waren de meisjes van SVZW gebrand om deze wedstrijd te winnen, waardoor er strak/kort werd verdedigd. aangekomen in de 9e minuut kwam de bal op het middenveld bij Yoleen terecht die zag Nova diep lopen en gaf mooie bal langs de lijn. Nova zette de bal voor maar die werd niet afgerond door onze inkomende speelsters, door slecht uit verdedigen van DETO kwam de bal via de kluts bij Nienke terecht die wederom via de binnenkant van de paal de bal tegen de netten kreeg. 1-0 voor SVZW. eindstand 1-0 winst.
na 4 wedstrijden achter elkaar voetballen was er even tijd om wat te drinken in de kantine van DETO.
5e wedstrijd tegen Luctor (2-0): SVZW – Luctor
na de 1e wedstrijd tegen Luctor (0-1)  hadden de meisjes van SVZW er zin om deze wedstrijd te winnen,  voor de 1e plek.
aangekomen in de 5e minuut besloot Laure het eens te proberen met een schot van circa 16 meter, het schot werd van richting veranderd waardoor de keepster van Luctor heb het verkeerde been stond en de bal niet meer kon redden 1-0 voor SVZW. Maar SVZW wilde er graag nog een goal bijmaken, dus daarop bleef SVZW maar druk zetten op Luctor. inmiddels 9e minuut bal wordt goed onderschept door Lynke die Nienke zag lopen en de bal diep gaf. Nienke kapte de verdedigster van Luctor uit en zette de bal voor op Imke die de bal mooi afmaakte 2-0 SVZW. eindstand 2-0 winst
6e wedstrijd tegen Excelsior’31 (0-0): SVZW – Excelsior’31
De eerste wedstrijd tegen Excelsior’31 was al een mooi pot voetbal maar deze wedstrijd was nog mooier, omdat bij winst Excelsior’31 de 1e plek zou meenemen. SVZW had genoeg aan een gelijk spel voor de 1e plek.
Er waren zeer veel kansen voor beide ploegen, bij beide ploegen waren de keepsters zeer alert. eindstand 0-0
goed teamwork
Met totaal 11 behaalde punten was SVZW MO15 de nummer 1 van de poule.
Staf MO15