M019-1 bekroont seizoenshelft met 2e plek

Meisjes 019-1 bekroont seizoenshelft met tweede plek in eerste klasse

Het diende zich al enige tijd aan, maar het is nu toch een feit. De goede wedstrijden met mooie resultaten in de afgelopen periode hebben geleid tot een uitstekende tweede plek op de ranglijst, achter ATC’65 M019-1.

Na twee verloren wedstrijden begin maart is de speelwijze wat aangepast; dat had voornamelijk te maken met het feit dat we relatief veel middenvelders hadden en weinig echte aanvallers. Met andere woorden: van 1:4:3:3 naar 1:4:4:2. Veel tegenstanders hadden daar problemen mee en daar hebben de meiden goed van geprofiteerd. Dat heeft goed uitgepakt! We hebben daarna nog negen wedstrijden gespeeld, waarvan we er zeven hebben gewonnen. Een prachtige prestatie!

Ook tijdens de trainingen hebben we veel verschillende dingen gedaan die ervoor hebben gezorgd dat we op zaterdag tot deze prestatie konden komen.

Er zullen wat meiden stoppen, maar het overgrote deel zal ook volgend jaar deel uitmaken van deze groep. Hopelijk komt er voldoende aanvulling om de ontwikkeling van de laatste paar maanden door te kunnen zetten.

Ten slotte wil ik de ouders bedanken voor hun ondersteuning in de vorm van het rijden naar de uitwedstrijden, het assisteren bij de wedstrijden als ‘grens’ en elftalleider en het aanmoedigen langs de lijn.

Trainer Tino Stoop

Meisjes A1 1 Meisjes A1 2 Meisjes A1 3 Meisjes A1 4 Meisjes A1 5 Meisjes A1 hoofdfoto