Vriendinnenmiddag: Groot succes!

SVZW Vriendinnenmiddag: Groot succes!

Afgelopen woensdagmiddag (3 mei) kwamen 49 meisjes naar het sportpark Lageveld voor een vriendinnenmiddag bij SVZW. Het weer was goed, de trainers en begeleiders waren er klaar voor, de meiden hadden er zin in.

De meisjes werden verdeeld in 6 teams. Elk team werd geleid door 2 of 3 meiden uit de MO15. Onder begeleiding van officiële trainers van de meisjesafdeling van SVZW werden 6 voetbalvormen getraind. Dribbelen, schieten, partij-vorm, passen, passeren; de basisbewegingen bij voetbal. Ook was er ruimte voor de inwendige mens: ranja, chips en een snoepje. We hebben er met z’n allen een gezellige, sportieve middag van gemaakt. Na afloop kregen de aanwezige meisjes een cadeautje van de KNVB en van de supportersvereniging SVZW. Het was een top middag!

Als je nu denkt, wat jammer dat ik dat gemist heb. Je kunt in mei meetrainen met een team. Stuur een berichtje aan vriendinnenmiddag.svzw@gmail.com. Als je lid wilt worden, ontvangen we bij SVZW voor 25 mei graag je aanmelding. Dan kun je na de zomer direct meedoen bij wedstrijden. Meetrainen mag altijd.

Dank aan Trudy Regtuijt voor de foto’s en het verslag.

Vriendinnendag 2 Vriendinnendag 3 Vriendinnendag 4 Vriendinnendag 5 Vriendinnendag 6 Vriendinnendag 7 vriendinnendag 8 vriendinnendag 9