Afscheid trainer Marc Schoemaker

Afscheid en bedankje trainer Marc Schoemaker
Beste SVZW vrienden.
Na 5 geweldige seizoenen met heel veel hoogtepunten ga ik afscheid nemen van SVZW. Met gemengde gevoelens ! Enerzijds is het goed om een andere uitdaging aan te gaan en elders in de keuken te kijken maar andere kant ga ik een geweldige club met vooral sociale mensen missen. 5 seizoenen lang heb ik met geweldige spelersgroepen maar ook vooral een fantastische begeleiding samen mogen werken. Naast alle bestuurlijke mensen wil ik een aantal mensen in het speciaal bedanken. Vooral met Ric Grendelman , Joost Kippers en fyshio Gert Jan Pleij heb ik een lange tijd geweldig samen gewerkt. Hard gewerkt maar ook veel plezier met elkaar gehad. Heren bedankt hiervoor!
Ook Henri Kippers die overal de weg weet binnen de club bedankt voor de vele tips en de hulp wanneer nodig. Verder wil ik iedereen bedanken waarmee ik op wat voor manier dan ook heb samengewerkt binnen de club. Van materiaalbeheer tot overige trainers en vrijwilligers. Iedereen het beste toegewenst voor de toekomst en ik zie jullie vast nog eens.
5 jaar geleden kwam ik bij SVZW binnen met als doel mee te helpen de jeugd na een hoger plan te krijgen. Met 2 kampioenschappen in A en 1 promotie in B junioren hebben we uiteindelijk B1 op eerste klasse en A1 zelfs vanaf volgend seizoen weer op hoofdklasse niveau kunnen krijgen. We hebben dus echt geweldige stappen gemaakt in de bovenbouw.
Ik ben blij en trots dat ik samen met de rest van de staf hier mijn steentje aan bij heb mogen dragen. Zeker met de aankomende hervorming binnen de club is het geen overbodige luxe om de jeugd weer op niveau te hebben.
SVZW wil tenslotte meer eigen jongens in het 1e elftal. Hopelijk gaat dit op korte termijn ook echt gebeuren en blijft dit niet bij een hersenspinsel. Het wordt tijd dat de jeugd weer wat meer aandacht krijgt binnen de club. Wat is er nou mooier dat publiek weer trots kan zijn op ook een aantal eigen jongens in het 1e elftal! Uiteindelijk maakt het voor de meeste mensen binnen de club dan niet uit in welke klasse er gespeeld wordt. Het blijft een vereniging ! De sfeer en binding zal binnen deze nu al gezellige club nog beter worden.
Nogmaals iedereen bedankt en veel succes!