Svzw g1 is om 11:45 uur vertrokken naar Enschede, exacte locatie rigtersbleek, eenmaal aangekomen bij rigtersbleek, was het thuis-team al aangekomen, daar waar svzw g1 iets eerder aangekomen was, waren de Wierdenaren gebrand, om deze wedstrijd te winnen,.

In het begin van de wedstrijd domineerde svzw g1 vanaf het begin, kreeg het kansen, en ging het op en neer, svzw g1 kwam dan ook dik verdiend op een 0-1 voorsprong, en spelers en leiders rusten ook met de 0-1 wat wel wat magertjes was na de afspiegeling van de 1ste helft!

De 2e helft zette rigtersbleek g2 meteen op volle druk, en ze kregen wat ze wouden, de 1-1 niet heel veel later, werd er ten onrechte een doelpunt afgekeurd, wat redelijk knap is voor een scheidsrechter dat op het middenveld stond en kon beoordelen dat er hands gemaakt was door svzw g1, wat het dus niet was, in oog van 4 svzw supporters die er dik bovenop zaten, er werd wat van gezegd, helaas zonder luisterend oor, werd er geen gehoor gegeven Toch gingen beiden ploegen, rigtersbleek g2 als svzw g1 gewoon verder, het was fel, 1 op 1 duels, sommige doken naar de grond om wat te forceren., in een van de laatste minuten, maakte een verdediger van rigtersbleek g2 hands in het 16 meter gebied, svzw g1 mocht een penalty nemen, en schoot die voortreffelijk binnen, 1-2 en de scheidsrechter floot meteen af voor het eindsignaal! Svzw g1 wint dik en dan ook dik verdiend onder oog van svzw g1 supporters en leiders.