G1 wint van Vogido G1

SVZW g1 is om 10:30 begonnen aan de uitwedstrijd  tegen Vogido g1. De wedstrijd was dan ook op een normaal (gras)veld. SVZW g1 begon sterk aan de wedstrijd en kreeg zodoende heel veel kansen. Het was een op en neer 1ste helft maar SVZW g1 was op 3 punten uit. Uiteindelijk rustten beide ploegen na vele kansen met 0-0. SVZW g1 was overduidelijk de betere ploeg. Na rust voetbalde SVZW g1  met hetzelfde gevoel en geloof verder. SVZW g1 kreeg dan ook na een keepersfout van Vogido g1 die de bal over de achterlijn liet gaan via een corner ook de terechte 0-1 binnen. Totaal verdiend. SVZW g1 liep de pest uit hun lijven. Krachtige focus en oplettendheid voor de 110%. Beide ploegen waren levensgevaarlijk en na 60 minuten voetballen+extra tijd heeft SVZW g1 een zwaar bevochten  0-1 winst binnengesleept en dat bleek ook in het veld als kleedkamer duidelijk hoe groot de vreugde was van de 3 punter in Enschede! SVZW g1 wenst iedereen alvast een fijne paasdagen (want zelf speelt svzw g1 niet i.v.m Pasen ) en zal de focus op de volgende wedstrijd gaan liggen !

Bart Westera