JO11-5 wint potje zomeravondvoetbal

SVZW JO11-5 wint potje zomeravondvoetbal
Een prachtig groen grasveld (echt gras), een heerlijk zonnetje en een fijne temperatuur. Dat was dinsdag een ideaal decor voor een potje zomeravondvoetbal, maar dan in de lente.
SVZW JO11-5 nam het op eigen veld op tegen Oranje Nassau, dat tot nu toe één puntje minder had gehaald in de competitie. Op voorhand zou het best wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden en dat kwam ook uit. In de eerste helft had ON meer balbezit en kwamen ook tot de nodige mogelijkheden. Maar SVZW maakte ook goed gebruik van de ruimtes wanneer de bal in Wierdens bezit was. En na mooi samenspel kwam SVZW op een 1-0 voorsprong. Vlak voor de rust maakte Oranje Nassau de, op dat moment, verdiende gelijkmaker.
In de rust waren de trainers tevreden over de eerste helft. De dingen waar tijdens de training aandacht aan was besteed, werden door de spelers goed in de praktijk gebracht.
In de tweede helft was SVZW ineens de betere ploeg doordat het goede samenspel werd doorgezet. Na een paar gemiste kansen vielen er toch een aantal Wierdense goals en stond het 4-1 voor de zwaluwen. Wedstrijd beslist, zou je dan denken.. Maar de bezoekers hadden de moed blijkbaar nog niet opgegeven en in de slotfase maakte Oranje Nassau nog twee doelpunten, 4-3.. Wat een spanning in de laatste minuten, maar ook grote opluchting en blijdschap aan Wierdense kant na het laatste fluitsignaal.
Het was een mooie wedstrijd van beide ploegen met uiteindelijk wel een terechte winnaar. We zien dat onze jongens elkaar steeds beter kunnen vinden op ’t veld en zodoende nog beter als team kunnen voetballen. We hebben de komende periode nog een paar lastige en ook mooie wedstrijd voor de boeg.