Steun JO19-1 (A1) in race naar kampioenschap

Na de zwaarbevochten overwinning van afgelopen op Dedemsvaart 3-1 is O19 nog steeds in de race voor het kampioenschap in de 1e klasse. Op zich al een prachtig resultaat van de mannen van trainer Marc Schoemaker en assistent  trainer Ric Grendelman. Aan het begin van de competitie had men een plek in de middenmoot waarschijnlijker geacht. Tevens is dit pas het 2e seizoen in de 1e klasse na het kampioenschap van 2 seizoenen geleden. Zaterdag a.s. speelt O19-1 een uitwedstrijd in en tegen Den Ham O19-1. Een prachtige affiche; de huidige nummer 1 Den Ham tegen de runner up SVZW.
SVZW heeft 2 punten minder maar ook een wedstrijd minder gespeeld (1 verliespunt minder dan Den Ham). Bij winst speelt O19 de opvolgende wedstrijd thuis om het kampioenschap. Bij een gelijkspel moet SVZW de laatste 2 wedstrijden tegen de Tukkers en DETO winnen. Bij verlies is men afhankelijk van Den Ham dat dan zijn laatste wedstrijd moet winnen. Een spannende wedstrijd dus zaterdag in Den Ham waarbij veel op het spel staat. Hoewel SVZW O19-1 reeds een periodetitel op zak heeft en dus verzekerd is van na-competitie, gaan we voor het kampioenschap voor promotie naar de Hoofdklasse!
Onder het motto ‘’de jeugd heeft ook bij SVZW  de toekomst‘’ zou het fantastisch zijn om onze eigen jongens zaterdag te steunen in Den Ham. Ze kunnen uw support zeker gebruiken in de strijd om het kampioenschap. Hopelijk geven de mensen met een SVZW hart massaal gehoor aan deze oproep.
Tot zaterdag in Den Ham.
Den Ham JO 19-1 SVZW JO 19-1
Den Ham JO 19-1                                                 SVZW JO 19-1