Verslag JO 9-1 (F1)

Op deze mooie zaterdagochtend moesten de jongens uit naar Hulzen.  Het weer was prima en dus werd de koffie door de ouders buiten genuttigd.    Om 9 uur begon de wedstrijd en onze jongens hadden er zin in. Ze waren geconcentreerd in het verdedigen en frivool aan het aanvallen. Marijn had de turbo weer aanstaan en het enige wat Hulzen kon doen om hem te stoppen was om overtredingen te maken. De scheids  floot wel goed maar deed verder niets met de nare trekjes van sommige spelertjes. Onze jongens trokken zich daar niets van aan en zo kon Marijn de 1-0 binnen schieten. de 2-0 volgde , en ook de 3-0. de concentratie verslapte en zo kon Hulzen toch ook aanvallend wat terug doen. Maar na de 3-2 ging Jurre op de bromfiets ervan door en scoorde de 4-2. Toen was Marijn weer aan de beurt , hij schoot 4x op de paal en alleen de laatste ging erin. Hierna moest Marijn zijn adres opgeven om eventuele schade aan de goal te kunnen verhalen. We waren veel beter dan Hulzen maar ze scoorden toch nog 2x. einduitslag  4-5. weer een prima wedstrijd van onze jongens. Enkele ouders van Hulzen waren het daar niet mee eens maar die hadden waarschijnlijk bij een andere wedstrijd gekeken. Ga zo door jongens en natuurlijk ook onze coaches  Jonathan en Bart.

Groeten Bert Maalderink