Wie helpt de dames van SVZW uit de brand?!

Wie helpt de dames van SVZW uit de brand?!

Komend seizoen hebben we voor MO17, MO19 én Vrouwen 1 een nieuwe trainer nodig. Houd je van voetbal, vind je gezelligheid belangrijk, kun je goed orde houden, maar wil je vooral de meiden en dames van SVZW nóg beter leren voetballen? Dan is de functie van trainer echt wat voor jou!

MO17 is een enthousiaste groep meiden van +/- 15 & 16 jaar. Ze spelen in een regionale 1e klasse. Bijna alle meiden voetballen al heel wat jaartjes, maar uitgeleerd zijn ze nooit! De sfeer in het elftal is heel gemoedelijk, positief en vrolijk. Wil jij bijdragen aan de voetbalontwikkeling van deze meiden? Laat het weten!

De leuke meiden van MO19 zijn +/- 17 & 18 jaar oud. Ze spelen in de 1e klasse. Voetballen kunnen deze meiden al, maar goede tips om nóg effectiever te verdedigen of slimmer te spelen kan toch iedereen gebruiken? Help jij deze meiden klaar te stomen voor het seniorenvoetbal? Laat het weten!

Vrouwen 2 is het nieuwe Vrouwen 1. Bijna alle dames van het huidige Vrouwen 2 elftal, dat vorig jaar glansrijk kampioen werd in de 4e klasse, zullen volgend jaar Vrouwen 1 vormen. Met een aantal versterkingen van het huidige Vrouwen 1. Het huidige Vrouwen 2 doet het zeer verdienstelijk in de 3e klasse en in die klasse zullen we volgend jaar ook gaan voetballen. We zoeken een trainer die verstand van voetbal heeft; trainingen en wedstrijden pakken we serieus aan. Echter, de 3e helft vinden we ook wel gezellig. Het trainerschap kan wat ons betreft ook met z’n tweeën worden ingevuld. Interesse? Laat het weten!

Namens de TC,

Ellen ten Brinke-ter Avest

Ellenta1992@gmail.com