SVZW JO11-5 – Enter JO11-3 spektakel

Onderstaand het verslag van 18 maart jongstleden:

Op een nat en winderig Lageveld was het zaterdagochtend en waar spektakel tussen SVZW JO11-5 en Enter JO11-3. De jongens van SVZW waren er door de trainers al op voorbereid dat deze tegenstander een stuk beter zou zijn, dan de ploegen waar tegen ze al hadden gespeeld. En dit bleek wel in de openingsfase van de wedstrijd. We hebben ons de hele wedstrijd verbaasd over het enorme tempo waarin de wedstrijd zich afspeelde. En beide ploegen bleven in dit tempo goed voetbal spelen. Mooie dribbels, goed samen werken en  knap uitgespeelde doelpunten. Het spel golfde de hele wedstrijd op en neer en doelpunten vielen er aan beide kanten. Eerst werd het 0-2 voor Enter, maar SVZW knokte zich terug tot 2-2.

Enter dat een 2-3 voorsprong nam, maar vlak voor de rust boog SVZW de stand om naar 4-3.
In de tweede helft viel er maar één doelpunt en die was voor Enter, waardoor de eindstand 4-4 werd. Maar het bleef een geweldige wedstrijd om naar te kijken. Wat was het spannend!
Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter hadden sommige mensen aan de kant even de tijd nodig om hun hartslag weer te laten zakken.
W zijn erg trots op onze spelers dat we zo’n mooie wedstrijd hebben gespeeld tegen een erg sterke tegenstander. We hopen natuurlijk op meer mooi voetbal de komende periode..

Lennert Mol