Introductie nieuwe jeugdtrainers 2017-2018

De TC heeft in een eerder stadium al bekend gemaakt dat SVZW JO 19-1 (A1) getraind gaat worden door Mats Timmerman. Daarnaast zijn voor het volgend seizoen ook de volgende trainers vastgelegd:

JO 17-1 Arjan Bartels
JO 15-1 Brian Kottink
JO 13-1 Jurgen Bosch

Onderstaand van de trainers een foto. Middels een door henzelf geschreven introductie stellen de trainers zich voor aan SVZW.
Mats Timmerman trainer SVZW JO 19-1
Naam:
Mats Timmerman Geboren: 26-02-1993 (24 jaar) te Wierden

Burgerlijke stand: Ongehuwd

Opleiding Ik studeer Small Business / Retailmanagement aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van HBO eindscriptie. Ik hoop binnen enkele weken de opleiding succesvol af te ronden. Daarnaast heb ik tijdens deze opleiding de minor Sportmanagement gevolgd. Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren naar een vervolg studie en/of het zoeken van een passende baan.

Ervaring als voetballer Ik ben op mijn zesde begonnen als voetballer bij SV Omhoog te Wierden. Ik heb verschillende selectieteams doorlopen en uiteindelijk een aantal wedstrijden in het 1e elftal van SV Omhoog gespeeld. Een combinatie van zelf voetballen, het begeleiden van een team en het volgen van een studie nam veel tijd in beslag. Daar kwam in die periode een blessure bij. Ik ben destijds gestopt als voetballer. Dit om mij verder te ontwikkelen in het trainersvak. Momenteel speel ik nog wel in competitieverband zaalvoetbal.

Ervaring als trainer Als trainer ben ik begonnen bij een laag jeugdelftal van SV Omhoog. In die periode heb ik besloten om mij in te schrijven voor het Trainers Coach 3 diploma. Dit diploma heb ik in mei 2013 behaald. Na het behalen van dit trainersdiploma ben ik verantwoordelijk geweest voor de begeleiding van verschillende jeugdselectieteams binnen SV Omhoog. Daarnaast was ik in 2013/2014 verantwoordelijk voor de begeleiding van het Wierdens Team. Een elftal dat bestond uit de beste C/B spelers, waaronder SVZW, uit de Gemeente Wierden. Met dat team werden diverse wedstrijden tegen binnen- en buitenlandse BVO’s gespeeld. Na een lange periode als voetballer en trainer binnen Juventa’12 ben ik dit seizoen actief bij De Zweef te Nijverdal. Ik loop in het kader van het Trainers Coach 2 (UEFA B) diploma stage bij De Zweef 1, waarmee ik in juni ben gestart. Een intensieve, maar leerzame trainers cursus. Dit combineer ik met de begeleiding van het JO15-1 team bij De Zweef en begeleiding van het beloften team Onder 21 van De Zweef.

Ik krijg binnen SVZW de kans om komend seizoen JO19-1 te begeleiden. Een mooie uitdaging. Ik verwacht dat JO19-1 op dit moment goed aansluit bij mijn trainersambitie en dat ik mij binnen de vereniging verder door kan ontwikkelen. Twee jaar geleden heb ik tijdens de minor Sportmanagement al eens een opdracht binnen de vereniging uitgevoerd. Een adviesrapport voor het Jeugdvoetbalbeleidsplan. Ik kijk uit naar samenwerking en hoop een positieve bijdrage te leveren aan de vereniging.
Arjan Bartels trainer JO 17-1
Arjan Bartels. Komt over van SVZW D1. Heeft in SVZW 1 gespeeld en is al jaren jeugdtrainer
van SVZW pupillen E1 en D1. Volgend seizoen maakt hij de “overstap” naar de junioren van
JO17-1. Ons inziens geen verdere introductie nodig.

Brian Kottink trainer J015-1

Hallo, mijn naam is Brian Kottink. Ben 20 jaar oud en woon in Wierden.
Mijn hobby’s zijn fitnessen, voetballen en Heracles.
Verder woon ik thuis bij mijn ouders en ben ik vrijgezel.

In september wil ik gaan beginnen aan de HBO opleiding PABO. Op dit moment werk ik bij mijn broers zijn bedrijf op de bouw.

Ik heb mijn hele jeugd bij SV Omhoog en later Juventa’12 in de selectie elftallen gespeeld. Nu ben ik speler in het 1ste elftal bij Juventa’12.

In het seizoen 2012-2013 ben ik begonnen als assistent trainer bij de F5 van Juventa’12. 

2013-2014: Juventa’12 E4. (assistent trainer Juventa’12 D1)

2014-2015: Juventa 12 F1. (assistent trainer Juventa’12 D1). In dit jaar heb ik mijn TCIII diploma gehaald. Deze heb ik gevolgd op toen nog mijn opleiding MBO: ROC van Twente Sport en Bewegen niveau 4. 

2015-2016: Juventa’12 E1. 

2016-2017: Juventa’12 JO13-1.

Dit jaar heb ik de kans gekregen om trainer te worden van SVZW JO15-1. Dit is een mooie kans voor mij als trainer om mij extra te ontwikkelen. Een nieuwe club, een nieuw team en een ander beleid. Ik kijk er naar uit om met de JO15-1 van SVZW aan de slag te gaan. 

Jürgen Bosch trainer JO13-1

Mijn naam is Jurgen Bosch. Ik ben geboren in Almelo en opgegroeid in Tubbergen. Na de middelbare school ben ik afgestudeerd op het Sport en Bewegen in Enschede met als specialisatie fitness en bewegingsagogie. Na deze opleiding te hebben behaald ben ik Fysiotherapie gaan studeren op het Saxion in Enschede. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Studio Sport Tubbergen, hier heb ik de functie fitnesscoördinator.

Op het Sport en Bewegen heb ik mijn TC-III diploma behaald onder leiding van Geert Veldhuis, waarbij ik stage liep bij M.V.V.’29 JO17-1. Vervolgens ben ik terug gegaan naar de club waar ik ben begonnen als speler en trainer ’’T.V.C.’28’’ waar ik nu voor het 2e jaar assistent-trainer ben van de JO19-1 op het landelijke 3e divisie niveau.

Ik kijk er naar uit om te gaan beginnen bij SVZW. Het is grote club met veel ambities en vele mogelijkheden. Een nieuwe club, nieuwe mensen en een nieuwe uitdaging!