SVZW G1 wint met ruime cijfers

SVZW G1 wint met ruime cijfers van Achilles G2

SVZW G1 begon de wedstrijd tegen Achilles G2 om 10:30 .er was veel belangstelling .omdat dit de laatste thuiswedstrijd zou zijn voor SVZW G1 (voor de winterstop)!
SVZW G1 was dan ook met veel thuispubliek aan deze wedstrijd begonnen .het begin van SVZW G1  was druk zetten op Achilles G2 .na een paar minuten viel dan ook de 1-0 binnen  via een linkse combinatie afronding .daarna wilde SVZW G1 bouwen naar een uitgebreide score .Achilles G2 probeerde enkel nog eens wat door countervoetbal te gebruiken zodoende het middenveld opener neer te zetten voor SVZW G1 .en daar profiteerde SVZWG1 dan ook van en viel voor rust dan ook nog de 2-0.daar rusten beide teams dan ook mee !na rust ging
SVZW G1 leuk verder met combineren van bepaalde aanvallen door counters te gebruiken en dat beloonde op zich naar de toedoende 3-0 toe. het thuispubliek was enthousiast over het voetbalvermogen van SVZW G1 en gaf dan ook niet op en maakte de 4-0 voor het thuispubliek voor vermaak .hierbij viel de 5-0 en de 6-0 ook dan nog .en daar bleef het bij .een sportieve wedstrijd van beide kanten .maar SVZW G1 was de sterkere .nu wacht SVZW G1  eventueel af wat de concurrentie doet a.s week op 19 november ! zou eventueel
Rigtersbleek G2 winnen of gelijkspelen .dan kan SVZW G1  bij winst op 3 december officieel het kampioenschap binnenhalen .wij hopen dan ook van harte dat er zoveel als mogelijk publiek op 3 december meegaat om het g-team te steunen op weg naar een eventueel kampioenschap in Enschede .anders zal het de 17 de worden uit in Winterswijk!
Bart Westera